020-616 4331 / 023-551 1785 Google+ Facebook Twitter
Bezoek onze showroom: Madridstraat 9-19 in Lijnden, nabij Haarlem & Amsterdam.

Glazen balustrade

Een glazen balustrade kan binnen of buiten een prachtige toevoeging zijn aan de uitstraling van uw gebouw, ook in combinatie met glazen wanden. Bent u op zoek naar een glazen balustrade? Voor A&A Glashandel is dit geen enkel probleem. Wij zijn specialisten op het gebied van glastoepassingen voor particulieren en bedrijven.

Glassoort glazen balustrade

Voor een glazen balustrade maken wij gebruik van gelaagd glas en veelal ook nog hardglas. Een glazen balustrade bestaat bij ons niet enkel uit glas, want we moeten een stevige en veilige constructie kunnen realiseren. Een glazen balustrade wordt veelal afgewerkt met RVS onderdelen en klemmen.

glazen balustrade op maat   glazen balustrade op maat   glazen balustrade op maat

Bewerkingen glazen balustrade

Bij een glazen balustrade heeft u veel verschillende mogelijkheden, waardoor er altijd iets bij zal zitten wat bij uw smaak aansluit. Ten eerste kunt u kiezen uit:

  • Transparant glas
  • Satijn
  • Gekleurd glas

Hiernaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een afbeelding, zoals een bedrijfslogo in het glas te verwerken of een print erop af te drukken. Een glazen balustrade wordt door ons volledig op maat gemaakt en gemonteerd zodat u hier geen omkijken naar heeft. De dikte van een glazen balustrade varieert van 6 mm t/m 25 mm, waarbij gelaagd glas t/m 12 mm dikte leverbaar is. Wij hebben dit standaard op voorraad en kunnen het snel leveren, zodat u niet lang hoeft te wachten.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een glazen balustradeOns ervaren team staat graag voor u klaar!

94%

beveelt AA Glashandel aan

Wij gaan vertrouwelijk om met uw contactgegevens en delen deze nooit met derden
AantalBreedte (in mm)Hoogte (in mm)
Uw offerte aanvraag is geheel vrijblijvend!

1953

al meer dan 60 jaar actief

94%

beveelt AA Glashandel aan

KWALITEIT

Wij leiden onze monteurs zelf op

GRATIS

Een offerte is vrijblijvend en zonder verplichtingen